Σήραγγα δυτικού Qinling του σιδηροδρόμου Lanyu

June 2, 2020

Σήραγγα δυτικού Qinling του σιδηροδρόμου Lanyu

Όνομα προγράμματος: Σήραγγα δυτικού Qinling του σιδηροδρόμου Lanyu

 

Μονάδα συνεργασίας: 18ο γραφείο σιδηροδρόμων της Κίνας

 

Εισαγωγή προγράμματος:

Η σήραγγα δυτικού Qinling του σιδηροδρόμου LAN-Yu, με ένα μήκος 28.236 μέτρων, είναι η δεύτερη μακρύτερη σήραγγα σιδηροδρόμων στην Κίνα (που περιλαμβάνει κάτω από την κατασκευή). Η σήραγγα βρίσκεται στην περιοχή Wudu, πόλη Longnan, επαρχία Gansu. Η σήραγγα είναι μια μονής γραμμής σήραγγα διπλός-τρυπών, η οποία κατασκευάστηκε από το 18ο γραφείο σιδηροδρόμων ομάδας και της Κίνας σηράγγων της Κίνας χρησιμοποιώντας δύο τρυπώντας μηχανές σηράγγων και τις μεθόδους με τρυπάνι και.

Οι φυσικοί όροι της σήραγγας για τη σήραγγα είναι σκληροί, και με τα μακροχρόνια τμήματα της κατηγορίας Β και της κατηγορίας IV περιβάλλοντες βράχοι. Υιοθετώντας τους κόπτες δίσκων Litian 19inch, τις υπηρεσίες συντήρησης και τη τεχνική υποστήριξη, η συχνότητα των αλλαγών εργαλείων μειώνεται και η ταχύτητα της αλλαγής εργαλείων και η αποδοτικότητα των τρυπώντας μηχανών σηράγγων βελτιώνονται, οι οποίες εξασφαλίζουν την ολοκλήρωση του ολόκληρου προγράμματος.

 

Προϊόντα και υπηρεσίες: κόπτες δίσκων 19inch TBM, επιτόπιες επισκευή κοπτών και τεχνική υποστήριξη

 

Επίδραση εφαρμογής: Στην πρακτική να ανοίξουν, οι κόπτες δίσκων Litian κτυπούν τους εισαγόμενους, που παρουσιάζουν καταπληκτική να ανοίξουν σκληρής ροκ δυνατότητα.