Οι κόπτες Litian TBM ακολουθούν την κατασκευή σιδηροδρόμων της Κίνας στη Νότια Αμερική

May 27, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι κόπτες Litian TBM ακολουθούν την κατασκευή σιδηροδρόμων της Κίνας στη Νότια Αμερική

Έχετε δει πάντα ένα «εσωτερικό αεροπλανοφόρο» υπόγεια;

 

Στις 18 Δεκεμβρίου 2019, η ανοικτή τρυπώντας μηχανή σηράγγων βράχου που αναπτύχθηκε ανεξάρτητα από την κατασκευή σιδηροδρόμων της Κίνας και γνωστή ως «υπόγειο αεροπλανοφόρο» ξαναβάφτηκε εντελώς με το εθνικό λουλούδι του Περού και κυλήθηκε επιτυχώς από τη γραμμή συνελεύσεων. Ο εξοπλισμός θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του προγράμματος σηράγγων του σταθμού υδρενέργειας SAN Gaban στο Περού, το οποίο είναι επίσης τρυπώντας μηχανή σηράγγων βράχου της Κίνας πρώτη ανοικτή που εξάγεται στη Νότια Αμερική.

 

Ο εξοπλισμός είναι περίπου 245 μέτρα μακρύς και έχει μια διάμετρο κεφαλιών κοπτών 5,83 μέτρων. Ενσωματώνει μηχανικές, ηλεκτρικές, υδραυλικές, τις αισθητήριες, και τεχνολογίες πληροφοριών. Θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του προγράμματος σηράγγων σταθμών υδρενέργειας SAN Gaban στο Περού. Μπορεί να στηριχθεί στα ενισχυτικά παπούτσια και στις δύο πλευρές της ατράκτου για να σφίγξει τον τοίχο της σπηλιάς για να παρέχει την ώθηση της ανασκαφής κοπής βράχου. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για στον περιβάλλοντα βράχο με την καλή σταθερότητα και το μέσο στον υψηλής αντοχής σχηματισμό βράχου. Έχει τα πλεονεκτήματα της γρήγορης ταχύτητας κατασκευής και της υψηλής αποδοτικότητας.

 

Μηχανικός Yu Yang Ε&Α κατασκευής TBM σιδηροδρόμων της Κίνας που εισάγεται καινοτομίες ότι, συνδυασμένος με το γεωλογικό περιβάλλον εφαρμοσμένης μηχανικής της σήραγγας σταθμών υδρενέργειας SAN Gaban στο Περού, ο εξοπλισμός έχει πραγματοποιήσει διάφορες τεχνικές. Με το σχεδιασμό του βοηθητικού εξοπλισμού του υδραυλικού κυλίνδρου για το κεφάλι κοπτών, η ροπή ανακούφισης μπορεί να φθάσει 2,5 φορές στην εκτιμημένη ροπή συγχρόνως η ασπίδα έχει διατηρήσει προηγμένος εμποτίζοντας τις τρύπες, ο οποίος λύνει το πρόβλημα της προηγμένης υποστήριξης για τις μικρές και μέσες τρυπώντας μηχανές σηράγγων βράχου διαμέτρων. Επιπλέον, το κεφάλι κοπτών σχεδιάζεται με μια λειτουργία φρένων υπηρεσιών, η οποία κονταίνει το χρόνο στάβλων του κεφαλιού κοπτών στο τέταρτο, το οποίο μπορεί αποτελεσματικά να εξασφαλίσει τις διαδικασίες ασφάλειας του προσωπικού.

 

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι κόπτες Litian TBM ακολουθούν την κατασκευή σιδηροδρόμων της Κίνας στη Νότια Αμερική  0

 

 

 

Ο σταθμός υδρενέργειας του Περού SAN Gaban είναι ένα αντιπροσωπευτικό πρόγραμμα της πρωτοβουλίας «ζωνών και δρόμων» στη Νότια Αμερική. Έχει μια συνολική εγκατεστημένη ικανότητα 209,3 MW και μια σχεδιασμένη ετήσια παραγωγική ικανότητα 1,25 δισεκατομμύριο KWH. Συμβάλλεται από την εταιρία υδραυλικής ισχύος της Κίνας. Αφότου ολοκληρώνεται και τίθεται σε λειτουργία, μπορεί να μειώσει 338.000 τόνους του διοξειδίου του άνθρακα και ενός αερίου αποβλήτων μεγάλου ποσού και των εκπομπών αποβλήτων κάθε χρόνο, οι οποίοι θα προωθήσουν σθεναρά τη βέλτιστη κατανομή των περιφερειακών υδάτινων πόρων και βιώσιμου οικονομικού και τη κοινωνική ανάπτυξη στη Νότια Αμερική.

 

Γίνεται κατανοητό ότι πριν το 2007, σχεδόν όλος ο υπόγειος εξοπλισμός υψηλών σημείων στην Κίνα στηρίχθηκε στις εισαγωγές. Μέσω της ανεξάρτητων έρευνας και της ανάπτυξης, ο υπερπόντιος κύκλος πωλήσεων των μηχανών ασπίδων της κατασκευής σιδηροδρόμων της Κίνας, των τρυπώντας μηχανών σηράγγων και άλλων προϊόντων έχει επεκταθεί από την Τουρκία και τη Σρι Λάνκα στη Ρωσία, τη Νότια Κορέα, την Ινδία, τη Μέση Ανατολή και άλλες χώρες και περιοχές.

 

 

Στον τομέα της Ε&Α και του καινοτόμου υπόγειου εξοπλισμού, η κατασκευή σιδηροδρόμων της Κίνας είναι βιομηχανία-οδηγώντας επιχείρηση. Η βαριά βιομηχανία Litian είναι προμηθευτής των κοπτών TBM, και τα προϊόντα του μπορούν να χρησιμοποιηθούν να ανοίξουν, να εξαγάγουν, την εξόρυξη, και τις Οικοδομικές Βιομηχανίες.

 

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι κόπτες Litian TBM ακολουθούν την κατασκευή σιδηροδρόμων της Κίνας στη Νότια Αμερική  1

 

 

Αυτή τη φορά, ακολουθούμενη Κίνα κατασκευή σιδηροδρόμων Litian TBM εργαλεία στη Νότια Αμερική. Στις όλο και περισσότερο αναπτυσσόμενες και πιό προκλητικές υπόγειες διαδικασίες, ενισχύστε συνεχώς το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του πελάτη και βελτιώστε την παραγωγικότητα και την ασφάλεια των υπόγειων διαδικασιών.