• Κόπτες TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων
  • Κόπτες TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων
  • Κόπτες TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων
  • Κόπτες TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων
  • Κόπτες TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων
Κόπτες TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων

Κόπτες TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Litian Heavy Industry
Πιστοποίηση: ISO9001:2015

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περιπτώσεις Plywooden
Χρόνος παράδοσης: 3-30 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, D/P, L/C, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΔΙΑΤΑΓΗΣ
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: Χάλυβας φορμών Εφαρμογή: Οικοδομές, να ανοίξει
Χρήση: Εξάρτημα μηχανών TBM Εφαρμόσιμα εμπορικά σήματα: Herrenknecht, IHI, KOMATSU, Lovat, CRCHI…
Μέγεθος: 6 ίντσα-20 ίντσα Σχέδιο συνήθειας: Το μέγεθος, δαχτυλίδι κοπτών, χρώμα μπορεί να προσαρμοστεί
Υψηλό φως:

Κόπτες χάλυβα φορμών σηράγγων τρυπώντας μηχανών

,

Κόπτες σηράγγων TBM τρυπώντας μηχανών

,

Κόπτης χάλυβα φορμών σηράγγων τρυπώντας μηχανών

Περιγραφή προϊόντων

Κόπτες TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων

 

 

 

 

ΚΌΠΤΕΣ TBM ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΏΝΤΑΣ ΜΗΧΑΝΉ ΣΗΡΆΓΓΩΝ

 

 
 

 

 

Κόπτες TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων 0

 

 

 

 
 

 

 

 

 

Το Litian έχει επενδύσει τα μέρη των οικονομικών πόρων και της ενέργειας στην έρευνα και την ανάπτυξη σηράγγων τρυπώντας μηχανών εργαλείων και των λύσεων σκληρής ροκ των τεμνόντων κατάλληλων για τις διάφορες συνθήκες εργασίας βράχου. Η βαριά βιομηχανία Litian συνεχίζει να πραγματοποιεί την έρευνα και την ανάπτυξη στις βασικές περιοχές κατασκευής όπως τα υλικά, θερμική επεξεργασία, διαδικασίες παραγωγής, και βελτιστοποιεί συνεχώς το σχέδιο εργαλείων για να βελτιώσει την αποδοτικότητά της στους τέμνοντες βράχους. Συγχρόνως, ένας μεγάλος αριθμός επιτόπιων δοκιμών και οι βελτιώσεις έχουν πραγματοποιηθεί στο διάφορο εξοπλισμό TBM υπό τους σύνθετους όρους βράχου.

 

 

 

 
 

 

 

Το Litian τους κόπτες δίσκων παρέχει σηράγγων τρυπώντας μηχανών για τις διάφορες ανασκαφές σηράγγων και τις υπόγειες εργασίες. Παρέχετε τις βέλτιστες διαμορφώσεις των κοπτών δίσκων TBM σύμφωνα με τα διαφορετικά γεωλογικά χαρακτηριστικά, που επιτρέπουν στους χρήστες για να επιτύχει μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ του κόστους και της αποδοτικότητας. Η βαριά βιομηχανία Litian έχει μια πλήρη τεχνική ομάδα να αναπτυχθεί, του σχεδίου, της κατασκευής, της συνέλευσης, της διόρθωσης, της συντήρησης και της ανακαίνισης εργαλείων TBM τέμνουσα, ικανές να παρέχουν τη διαβούλευση επιλογής εξοπλισμού, ανεξάρτητο σχέδιο, ανάπτυξη, που κατασκευάζει και η επαγγελματική υπηρεσία μεταπωλήσεων, η δοκιμή και το επίπεδο κατασκευής της ήταν μεταξύ των παγκόσμιων προηγμένων τάξεων. Τώρα, Litian είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής των κοπτών δίσκων σκληρής ροκ TBM στην Κίνα.

 

 

 
 

 

 

Κόπτες TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων 1   Κόπτες TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων 2   Κόπτες TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων 3

 
 

 

 

Τέμνων τερματικός σταθμός προετοιμασιών εργαλείων οργάνωσης στο εργοτάξιο οικοδομής

 

 

Ο τερματικός σταθμός είναι εξοπλισμένος με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και τα εξαρτήματα γρήγορα και επαγγελματικά φορεμένα επισκευή εργαλεία. Οι τερματικοί σταθμοί προετοιμασιών εργαλείων μπορούν να είναι οργάνωση σε οποιοδήποτε εργοτάξιο οικοδομής.

 

Το Litian μπορεί επίσης να παρέχει την αποθήκευση εργαλείων και την κατάρτιση προσωπικού για τις μονάδες κατασκευής, και να κανονίσει τους τεχνικούς για να παρέχει τη υπηρεσία και υποστήριξη για το πρόγραμμα, και να καθιερώσει συγχρόνως μια βάση δεδομένων εργαλείων για να διαχειριστεί αποτελεσματικά τα εργαλεία.

 

Πιστεύουμε ότι μόνο δουλεύοντας μπορεί μαζί εμείς να βρεί την καλύτερη λύση για να ελέγξει την ένδυση και τα κόστη συντήρησης εργαλείων.

 

 

 
 

Κόπτες TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων 4Κόπτες TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων 5

 

 

 

 

 

 

 
 
Ανωτερότητα προϊόντων
 
Το Litian να ανοίξει είναι δεσμευμένο στη μείωση της προμήθειας πελατών και των λειτουργικών δαπανών, και τη βοήθεια των πελατών να βελτιωθεί σηράγγων τρυπώντας μηχανών η αποδοτικότητα. Τα τέμνοντα τον εργαλεία Litian μειώνουν τον αριθμό αλλαγών εργαλείων κατά οδήγηση υπό τις ίδιες συνθήκες εργασίας, αυξάνουν τον αποτελεσματικό οδηγώντας χρόνο, και η τιμή είναι για 30% χαμηλότερο από τα ξένα ισοδύναμα προϊόντα. Η ζωή εργαλείων είναι ισοδύναμη με αυτήν των ξένων κατασκευαστών, και υπερβαίνει ακόμη και μερικούς ξένους κατασκευαστές. Το Litian μπορεί γρήγορα να παραδώσει τα αγαθά στους πελάτες σύμφωνα με τις ανάγκες πελατών. Μόλις χρειάστηκε ένας πελάτης τους κόπτες δίσκων επειγόντως, Litian παρήγαγε 40 κόπτες δίσκων και τους παρέδωσε στην περιοχή μέσα σε 2 εβδομάδες.
Το Litian έχει λάβει 16 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Σύμφωνα με τα διαφορετικά πρότυπα και τις διαφορετικές συνθήκες εργασίας βράχου, οι προδιαγραφές και οι παράμετροι του κόπτη δίσκων μπορούν να έχουν ως σκοπό και να ρυθμιστούν να ταιριάξουν καλύτερα τις απαιτήσεις κατασκευής περιοχών του πελάτη. Το υλικό του δαχτυλιδιού κοπτών είναι εισαγόμενος ειδικός χάλυβας, και η μοναδική διαδικασία θερμικής επεξεργασίας που αντιστοιχεί στο υλικό υιοθετείται, που μπορεί να ικανοποιήσει τη ενοποίηση της αντοχής και της ανθεκτικότητας, και να βελτιώσει τη ζωή υπηρεσιών του δαχτυλιδιού κοπτών. Το δαχτυλίδι ρουλεμάν υιοθετεί δύο είδη πλαστικός και άκαμπτος για να προσαρμοστεί στο διαφορετικό εξοπλισμό και τους περιβάλλοντες όρους βράχου, για να μεγιστοποιήσει τη ζωή υπηρεσιών του ρουλεμάν και να μειώσει το κόστος.
Το Litian έχει τους επαγγελματικούς εμπειρογνώμονες εφαρμογής και τις ομάδες υπηρεσιών για να επιλέξει τα καταλληλότερα εργαλεία για τις συνθήκες εργασίας των πελατών, και να παρέχει τις τέμνουσα σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων εργαλείων και τη ρύθμιση, την αντικατάσταση, την επισκευή, τη συντήρηση και άλλες πτυχές της καθοδήγησης. Το Litian μπορεί επίσης να παρέχει στους πελάτες μια μεγάλη έκταση των τεμνόντων εξαρτημάτων εργαλείων, των εργαλείων συντήρησης και των εργαστηρίων.
Το Litian έχει δοκιμάσει τη συνέλευση κοπτών δίσκων, τη διόρθωση, την ομάδα επιθεώρησης και την επαγγελματική ομάδα μεταπωλήσεων, και έχει τη δυνατότητα και την εμπειρία να παρέχει στους πελάτες μια μεγάλη έκταση των υπηρεσιών με τον τρόπο της εργολαβίας ποσότητας ανασκαφής. Βοηθώντας τους χρήστες για να μειώσει σημαντικά το περιεκτικό να ανοίξει κόστος, επίσης σημαντικά βελτιώνει τη να ανοίξει αποδοτικότητα και τις συνοδείες για να ανοίξει TBM του χρήστη.
 
 
 

 

 

 

Λύσεις υπηρεσιών

   

 

 

 

Τέμνουσες υπηρεσία και κατάρτιση προετοιμασιών εργαλείων TBM

■Μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε το σχέδιο κοπτών σύμφωνα με τους περιβάλλοντες όρους βράχου κατασκευής του χρήστη και τον εξοπλισμό χρησιμοποιούμενους, έτσι ώστε ο χρήστης μπορεί να επιτύχει τη γρηγορότερη οδηγώντας ταχύτητα με χαμηλότερο γενικό κόστος.

■Μπορούμε να παρέχουμε στους χρήστες μια σειρά εργασίας ή κατάρτισης όπως η τέμνουσες επιθεώρηση εργαλείων, η διαμόρφωση, η αντικατάσταση, η επισκευή, κ.λπ.

■Μπορούμε να παρέχουμε τους διάφορους τρόπους της ανακοίνωσης και της κατάρτισης σχετικά με την τέμνουσες προετοιμασία και την υπηρεσία εργαλείων TBM.

 

Εργολαβία όγκου ανασκαφής TBM

■Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη μέθοδο όγκου ανασκαφής TBM συμβαλλόμενος να βοηθήσουμε τους χρήστες να μειώσουν το γενικό κόστος σημαντικά βελτιώνοντας την αποδοτικότητα να ανοίξουμε.

■Μπορούμε να αποστείλουμε τους πεπειραμένους εμπειρογνώμονες εφαρμογής προϊόντων TBM και την επαγγελματική ομάδα προετοιμασιών περιοχών εργαλείων TBM για να συνοδεύσουμε την αποδοτική ανασκαφή TBM σας.

 

 

 

 
 

 

Κόπτες TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων 6        

 

 

 
 

 

Το Litian έχει παράσχει διαδοχικά τους κόπτες και τις υπηρεσίες δίσκων για τα manufactories εξοπλισμού TBM στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, όπως Robbins στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Wirth και το Herrenknecht στη Γερμανία, το IHC στην Ιαπωνία, το CRCHI και CSSC στην Κίνα, κ.λπ. Κατά τη διάρκεια των ετών, Litian έχει συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία στο σχέδιο, την κατασκευή, την εφαρμογή, τη συντήρηση και την υπηρεσία.

 

 

 

Όπως μέχρι στιγμής, Litian είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής των κοπτών δίσκων σκληρής ροκ TBM στην Κίνα.

 

 

 
 

 

Παράμετρος προϊόντων κοπτών δίσκων

 

 

Κόπτης δίσκων TBM

 

Υλικό Καρβίδιο χάλυβα + βολφραμίου φορμών (μερικά με)
Τύπος κοπτών Ενιαίος/διπλάσιο/εκκεντρικός/κόπτης κεντρικός (δίδυμος) δίσκων
Χαρακτηριστικό γνώρισμα πλημνών Μετακινούμενος/Monoblock
Χρήση Εξάρτημα μηχανών ασπίδων TBM
Εφαρμογή Να ανοίξει των σηράγγων παρεκτροπής, των σηράγγων υπογείων πόλεων, των σηράγγων σιδηροδρόμων, των σηράγγων καλωδίων, κ.λπ.
Εφαρμόσιμο εμπορικό σήμα Herrenknecht, Wirth, Dcmag, Robbins, Jarva, Kawasaki, Mitsubishi, IHI, KOMATSU, Lovat, STEC,    CRCHI, CREG, κ.λπ.
Μέγεθος 6inch~20inch
Σχέδιο συνήθειας Το μέγεθος, χρώμα, εξάρτημα μπορεί να προσαρμοστεί

 

 

 

 

 

 
 

Εικόνες και εφαρμογή προϊόντων

Κόπτες TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων 7 Κόπτες TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων 8Κόπτες TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων 9Κόπτες TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων 10

 

 

 

 

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Κόπτες TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.