• Να ανοίξει τον εκκεντρικό κόπτη TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων
Να ανοίξει τον εκκεντρικό κόπτη TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων

Να ανοίξει τον εκκεντρικό κόπτη TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Litian Heavy Industry
Πιστοποίηση: ISO9001:2015

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περιπτώσεις Plywooden
Χρόνος παράδοσης: 3-30 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, D/P, L/C, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΔΙΑΤΑΓΗΣ
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Τύπος κοπτών: Εκκεντρικός κόπτης δίσκων Υλικό: Χάλυβας φορμών
Μέγεθος (ίντσα): 12» - 20» Μέγεθος (χιλ.): 305mm508mm
Εφαρμογή: Herrenknecht, Robbins, Mitsubishi, KOMATSU Χρήση: Εξάρτημα μηχανών TBM
Χρώμα: Κόκκινος, μαύρος, μπλε, άσπρος, διαπραγματεύσιμος Σχέδιο συνήθειας: Το μέγεθος, δαχτυλίδι κοπτών, χρώμα μπορεί να προσαρμοστεί
Υψηλό φως:

Εκκεντρικοί κόπτες σηράγγων τρυπώντας μηχανών

,

Ανοίγοντας κόπτες TBM

,

Εκκεντρικός κόπτης δίσκων για να ανοίξει

Περιγραφή προϊόντων

Να ανοίξει τον εκκεντρικό κόπτη TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων

 

 

 

 

Εκκεντρικός κόπτης δίσκων TBM για να ανοίξει

     

 

 
 

 

 

Παράμετρος προϊόντων

 

Εκκεντρικός κόπτης δίσκων

 

Διάμετρος

Ικανότητα ρουλεμάν

(Τόνος)

Δαχτυλίδι κοπτών
προϊόν ίντσα χιλ.
Να ανοίξει τον εκκεντρικό κόπτη TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων 0 12» 305 16 Προαιρετικός
15.5» 394 22 Προαιρετικός
17» 432 28 Προαιρετικός
18» 457 28 Προαιρετικός
19» 483 40 Προαιρετικός
20» 508 40 Προαιρετικός
 

 

 

 

 
 

 

 

 

Ανωτερότητα προϊόντων

 

 

Το Litian να ανοίξει είναι δεσμευμένο στη μείωση της προμήθειας πελατών και των λειτουργικών δαπανών, και τη βοήθεια των πελατών να βελτιωθεί σηράγγων τρυπώντας μηχανών η αποδοτικότητα. Τα τέμνοντα τον εργαλεία Litian μειώνουν τον αριθμό αλλαγών εργαλείων κατά οδήγηση υπό τις ίδιες συνθήκες εργασίας, αυξάνουν τον αποτελεσματικό οδηγώντας χρόνο, και η τιμή είναι για 30% χαμηλότερο από τα ξένα ισοδύναμα προϊόντα. Η ζωή εργαλείων είναι ισοδύναμη με αυτήν των ξένων κατασκευαστών, και υπερβαίνει ακόμη και μερικούς ξένους κατασκευαστές. Το Litian μπορεί γρήγορα να παραδώσει τα αγαθά στους πελάτες σύμφωνα με τις ανάγκες πελατών. Μόλις χρειάστηκε ένας πελάτης τους κόπτες δίσκων επειγόντως, Litian παρήγαγε 40 κόπτες δίσκων και τους παρέδωσε στην περιοχή μέσα σε 2 εβδομάδες.


Το Litian έχει λάβει 16 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Σύμφωνα με τα διαφορετικά πρότυπα και τις διαφορετικές συνθήκες εργασίας βράχου, οι προδιαγραφές και οι παράμετροι του κόπτη δίσκων μπορούν να έχουν ως σκοπό και να ρυθμιστούν να ταιριάξουν καλύτερα τις απαιτήσεις κατασκευής περιοχών του πελάτη. Το υλικό του δαχτυλιδιού κοπτών είναι εισαγόμενος ειδικός χάλυβας, και η μοναδική διαδικασία θερμικής επεξεργασίας που αντιστοιχεί στο υλικό υιοθετείται, που μπορεί να ικανοποιήσει τη ενοποίηση της αντοχής και της ανθεκτικότητας, και να βελτιώσει τη ζωή υπηρεσιών του δαχτυλιδιού κοπτών. Το δαχτυλίδι ρουλεμάν υιοθετεί δύο είδη πλαστικός και άκαμπτος για να προσαρμοστεί στο διαφορετικό εξοπλισμό και τους περιβάλλοντες όρους βράχου, για να μεγιστοποιήσει τη ζωή υπηρεσιών του ρουλεμάν και να μειώσει το κόστος.


Το Litian έχει τους επαγγελματικούς εμπειρογνώμονες εφαρμογής και τις ομάδες υπηρεσιών για να επιλέξει τα καταλληλότερα εργαλεία για τις συνθήκες εργασίας των πελατών, και να παρέχει τις τέμνουσα σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων εργαλείων και τη ρύθμιση, την αντικατάσταση, την επισκευή, τη συντήρηση και άλλες πτυχές της καθοδήγησης. Το Litian μπορεί επίσης να παρέχει στους πελάτες μια μεγάλη έκταση των τεμνόντων εξαρτημάτων εργαλείων, των εργαλείων συντήρησης και των εργαστηρίων.


Το Litian έχει δοκιμάσει τη συνέλευση κοπτών δίσκων, τη διόρθωση, την ομάδα επιθεώρησης και την επαγγελματική ομάδα μεταπωλήσεων, και έχει τη δυνατότητα και την εμπειρία να παρέχει στους πελάτες μια μεγάλη έκταση των υπηρεσιών με τον τρόπο της εργολαβίας ποσότητας ανασκαφής. Βοηθώντας τους χρήστες για να μειώσει σημαντικά το περιεκτικό να ανοίξει κόστος, επίσης σημαντικά βελτιώνει τη να ανοίξει αποδοτικότητα και escortsforuser να ανοίξει TBM.

 

 

 

 
 

 

 

 

Διάγραμμα δομών κοπτών

 
  Να ανοίξει τον εκκεντρικό κόπτη TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων 1  
 

Η βαριά βιομηχανία Litian έχει μια πλήρη τεχνική ομάδα να αναπτυχθεί, του σχεδίου, της κατασκευής, της συνέλευσης, της διόρθωσης, της συντήρησης και της ανακαίνισης εργαλείων TBM τέμνουσα, ικανές να παρέχουν τη διαβούλευση επιλογής εξοπλισμού, ανεξάρτητο σχέδιο, ανάπτυξη, που κατασκευάζει και η επαγγελματική υπηρεσία μεταπωλήσεων, η δοκιμή και το επίπεδο κατασκευής της ήταν μεταξύ των παγκόσμιων προηγμένων τάξεων. Συνεργαζόμαστε στενά με τους χρήστες για να τους βοηθήσουμε να βελτιώσουν την αποδοτικότητα ανασκαφής και να μειώσουν το περιεκτικό κόστος, και να γίνουν αξιόπιστος συνεργάτης για τους χρήστες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Να ανοίξει τον εκκεντρικό κόπτη TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων 2Να ανοίξει τον εκκεντρικό κόπτη TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων 3Να ανοίξει τον εκκεντρικό κόπτη TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων 4

 

 

 

 

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Να ανοίξει τον εκκεντρικό κόπτη TBM για την τρυπώντας μηχανή σηράγγων θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.