• Μέρη κοπτών φορμών κατασκευής χάλυβα σηράγγων τρυπώντας μηχανών TBM
  • Μέρη κοπτών φορμών κατασκευής χάλυβα σηράγγων τρυπώντας μηχανών TBM
  • Μέρη κοπτών φορμών κατασκευής χάλυβα σηράγγων τρυπώντας μηχανών TBM
  • Μέρη κοπτών φορμών κατασκευής χάλυβα σηράγγων τρυπώντας μηχανών TBM
Μέρη κοπτών φορμών κατασκευής χάλυβα σηράγγων τρυπώντας μηχανών TBM

Μέρη κοπτών φορμών κατασκευής χάλυβα σηράγγων τρυπώντας μηχανών TBM

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Litian Heavy Industry
Πιστοποίηση: ISO9001:2015

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περιπτώσεις Plywooden
Χρόνος παράδοσης: 3-30 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, D/P, L/C, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000pcs/month
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: Χάλυβας φορμών, κ.λπ. Χρήση: Εξάρτημα μηχανών TBM
εφαρμογή: Να ανοίξει, κατασκευή Σχέδιο συνήθειας: Το μέγεθος μπορεί να προσαρμοστεί
Υψηλό φως:

Κόπτες χάλυβα φορμών σηράγγων τρυπώντας μηχανών

,

Κόπτες σηράγγων κατασκευής τρυπώντας μηχανών

,

Μέρη κοπτών Litian TBM

Περιγραφή προϊόντων

Μέρη κοπτών φορμών κατασκευής χάλυβα σηράγγων τρυπώντας μηχανών TBM

 

 

 

 

Εξαρτήματα & μέρη κοπτών TBM

 

 

 

 
 

 

Το Litian παρέχει όλα τα είδη εξαρτημάτων & μερών κοπτών δίσκων TBM.

 

Οι κόπτες δίσκων χρησιμοποιούν το διεθνώς διάσημο ρουλεμάν εμπορικών σημάτων TIMKEN και την επιπλέουσα σφραγίδα Trelleborg, οι οποίοι βελτιώνουν αποτελεσματικά την αποδοτικότητα hob της χρησιμοποίησης. Το εργοστάσιό μας μπορεί επίσης να προσαρμόσει το κιβώτιο μαχαιριών, τον κάτοχο μαχαιριών, τα δόντια κάδων και άλλα εξαρτήματα για τον κόπτη δίσκων του πελάτη.

 

 
 

Μέρη κοπτών φορμών κατασκευής χάλυβα σηράγγων τρυπώντας μηχανών TBM 0

 
 

 

 

 

Δαχτυλίδι κοπτών

Το δαχτυλίδι Tutter αποτελείται από τον υψηλής ποιότητας χάλυβα φορμών, που περιλαμβάνει το χρώμιο, τη MO, το Β, το Νι και άλλα στοιχεία κραμάτων. Έχει την υψηλή αντοχή, καλή αντίσταση αντίκτυπου, καλό quenchability και η ισχυρή σκληρότητα, που μπορεί να κάνει ολόκληρο τον κόπτη δίσκων έχει τις ισχυρές φυσικές και μηχανικές ιδιότητες.

 

 

Πλήμνη κοπτών (κατοικία)

Η πλήμνη κοπτών υιοθετεί το λογικό σχέδιο, χρησιμοποιεί τα υψηλής ποιότητας υλικά, και έχει την κατάλληλη σκληρότητα. Έχουμε αναπτύξει τις πλήμνες κοπτών σύμφωνα με τους διαφορετικούς γεωλογικούς όρους και τις συνθήκες εργασίας με έναν στοχοθετημένο τρόπο για να ταιριάξουμε καλύτερα τις απαιτήσεις των διαφορετικών στρωμάτων. Το σοβάντισμα της πλήμνης κοπτών είναι σφυρηλατημένο, η οποία κάνει το υλικό να κτίσει πυκνό και βελτιώνει τη μεταφέρουσα ικανότητα.

Υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC τις εργαλειομηχανές, και οι εσωτερικές τρύπες των φερόντων καθισμάτων και στις δύο άκρες υποβάλλονται σε επεξεργασία κάποτε για να εξασφαλίσουν την ακρίβεια κατεργασίας, και δεν υπάρχει καμία ζημία, παραμόρφωση, αυστηρή ένδυση της πλήμνης κοπτών.

 

Άξονας κοπτών

Χρησιμοποιώντας τα υψηλής ποιότητας υλικά, με την κατάλληλες σκληρότητα και την ανθεκτικότητα, ο άξονας κοπτών μας μπορεί να ικανοποιήσει τις διαφορετικές γεωλογικές ανάγκες.

 

Υπηρέτης σφραγίδων

Χρησιμοποίηση των υψηλής ποιότητας σφραγίδων από τα γνωστά εμπορικά σήματα. Η σφραγίδα έχει την άριστη υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση, αξιόπιστη απόδοση σφράγισης, συναντά τη μεγάλης απόστασης χρήση στα σκληρά εργασιακά περιβάλλοντα, και δεν προκαλεί τη διαρροή πετρελαίου και την είσοδο λάσπης που προκαλούνται από την αποτυχία της επιπλέουσας σφραγίδας μετάλλων.

 

Κάλυψη τελών

Χρησιμοποιώντας τα υψηλής ποιότητας υλικά, η σκληρότητα της κάλυψης τελών είναι κατάλληλη, το οποίο μπορεί να συναντήσει τη μεγάλης απόστασης χρήση υπό τους διαφορετικούς γεωλογικούς όρους, και δεν θα υπάρξει καμία σοβαρή ένδυση των υπηρετών.

 

Δαχτυλίδι υπηρετών

Το σχέδιο του δαχτυλιδιού υπηρετών είναι λογικό, το οποίο μπορεί να συναντήσει τη μεγάλης απόστασης χρήση υπό τους διαφορετικούς γεωλογικούς όρους, και δεν θα υπάρξει καμία κατάσταση ως θραύση και σκόρπισμα, και η προκύπτουσα απώλεια του δαχτυλιδιού κοπτών δίσκων, με συνέπεια την αποτυχία του κόπτη.

 

Ρουλεμάν κοπτών

 

Χρησιμοποιώντας τα βαρέων καθηκόντων με κωνικούς κυλίνδρους ρουλεμάν που γίνονται από τα κόσμος-διάσημα εμπορικά σήματα, τα οποία μπορούν να αντισταθούν και την ακτινωτή και αξονική ένωση που αντέχει τα βαρέων καθηκόντων ρουλεμάν κυλίνδρων.

 

Δαχτυλίδι πλήκτρων διαστήματος ρουλεμάν

Το δαχτυλίδι πλήκτρων διαστήματος ρουλεμάν υιοθετεί δύο είδη πλαστικός και άκαμπτος για να προσαρμοστεί στο διαφορετικό εξοπλισμό και τους περιβάλλοντες όρους βράχου, για να μεγιστοποιήσει τη ζωή υπηρεσιών του ρουλεμάν και να μειώσει το κόστος.

 

 

 
 

 

 
 

 

Μέρη κοπτών φορμών κατασκευής χάλυβα σηράγγων τρυπώντας μηχανών TBM 1Μέρη κοπτών φορμών κατασκευής χάλυβα σηράγγων τρυπώντας μηχανών TBM 2Μέρη κοπτών φορμών κατασκευής χάλυβα σηράγγων τρυπώντας μηχανών TBM 3

 

 

 

 

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Μέρη κοπτών φορμών κατασκευής χάλυβα σηράγγων τρυπώντας μηχανών TBM θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.